Interview med Christian Bisgaard

 

Christian Bisgaard - medejer og medstifter af Clean Cut Copenhagen

 

Hvorfor startede du Clean Cut Copenhagen?

Jeg havde lyst til at skabe et klassisk skandinavisk herretøjsbrand hvor simplicitet, komfort, gode kvaliteter, og enkle detaljer skal være med til at skabe mandens nye favoritter. Mange mænd har ofte deres favoritter i skabet, og køber derfor ofte det samme igen, nogle gange i en ny farve. Jeg ønskede at skabe en endnu bredere kollektion af favoritter, samtidig med at jeg ønskede, at rykke nogle grænser for den komfortable mand. Det var lysten til at skabe et brand hvor manden kan føle sig tryg i sit valg.

Kollektionerne skal altid indeholde et bredt udvalg af basics og samtidig et skandinavisk fashionudtryk. Jeg kommer fra en retail verden, hvor jeg har oplevet at mange brands ikke tænkte på at levere de rette varer, på det rette tidspunkt. Dette er blevet en mærkesag og et stort fokus for os i dag, da det giver det bedste gennemsalg samt den bedst mulige indtjening.

I princippet var mit mål at skabe et brand, som ikke kun havde tanke på slutforbrugeren men også på butikkerne.

Hvad og hvem inspirerer dig?

Jeg bliver inspireret af dagligdagen, og de mennesker jeg ser på hver eneste dag. Nu er jeg heldig at bo midt i København, så jeg bruger byen meget; på restauranter, i butikkerne, til koncerter, og ellers bare at gå rundt og lade mig inspirere. Der er tendenser og inspiration at hente over alt, og det er interessant at se, hvad det er, folk egentligt går klædt i. Ofte er den bedste inspiration lige uden for døren og lige foran øjnene på dig. Generelt bliver jeg inspireret af musik, kultur, sport – alt det jeg kan lide.

Jeg følger selvfølgelig med i, hvad det er der sker rent trendmæssigt på diverse platforme på internettet, og jeg følger med i, hvad andre brands og brancher lader sig inspirere af, både i Danmark og udlandet.

Har du en yndlings designer?

Vi har dygtige designere ansat, og de inspirerer mig, ellers har jeg ikke umiddelbart en favorit designer.

5 hurtige:

Hvad er din yndlingsdrink?Gin & Tonic

Hvad er din hobby? Jeg elsker at løbe, fordi det giver mig ro til mine tanker, og her er Ultra Løb min passion. Mit seneste seneste løb var rundt i Alperne, omkring Salzburg. Derudover elsker jeg at spille golf sammen med vennerne.

Hvor var du sidst på ferie henne? I et sommerhus på en ”øde ø” i det sydlige Sverige

Hvilken parfume bruger du? Tom Ford – Ombre Leather

Hvad er din yndlingsrestaurant i København? Lalala på Christianshavn. Det er en lækker, ukompliceret fransk restaurant. Maden er fantastisk, men det er også selve helhedsoplevelsen, jeg kommer for. God betjening, god atmosfære, god mad.

Tak for snakken Christian!

 

Interviewer: Emilie Juul Mousten

Fotograf: Sofie Jespersen

Skriv en kommentar

Vi gennemgår alle kommentarer inden de publiseres