Levering

Vi sender alle ordrer med GLS for 39 kr. Alle ordrer over 500 kr sendes fragtfrit. Du vælger selv leveringsadressen med forbehold for at GLS kan levere til denne eller til en pakkeshop nær dig. Vi bestræber os på at sende din pakke på den førstkommende hverdag efter ordren er placeret. Når ordren afsendes tager det typisk GLS 1-2 hverdage at levere din pakke. Der kan forekomme forsinkelser henover weekenden eller på helligdage.

Retur

Du har 14 dage til at fortryde dit køb fra den dag du modtager pakken (julegaver kan byttes frem til 10.januar 2020) eller fra den dag du står til at skulle modtage pakken. Returnér produktet til os i den samme tilstand som du har modtaget det, komplet med hangtag. Udfyld den vedlagte returseddel med korrekt returkode og send os dine returvarer senest 14 dage efter modtagelse. Så snart vi modtager dine returvarer bliver returbeløbet sat ind på det kort der er brugt til at betale ordren med. Alle returfragt omkostninger er på købers egen regning og dækkes ikke af Clean Cut Copenhagen.

Alle returpakker er købers ansvar indtil den er leveret og kvitteret for på vores lager i Ikast. (returadresse forneden)

Bemærk: Vi kan kun behandle retursager købt via vores egen webshop Cleancutcopenhagen.com . Husk at gemme tracking nummeret på din returpakke da denne er dit ansvar indtil den er leveret og kvitteret på vores lager.

Returpakker sendes til :

 

Textile Logistics
Thrigesvej 27
7430 Ikast
Denmark

att: Clean Cut

Skulle du have yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på vores infomail : info@urbanbrands.dk