Levering

Vi sender alle bestillinger med GLS til pakkebutikken. Du har fri fragt ved ordrer over 399 kr, og 29 kr. ved ordrer under 399 kr. Hjemlevering koster ekstra.

Du vælger selv leveringsadressen med forbehold for at GLS kan levere til denne eller til en pakkeshop nær dig. Vi bestræber os på at sende din pakke på den førstkommende hverdag efter ordren er placeret. Når ordren afsendes tager det typisk GLS 1-2 hverdage at levere din pakke. Der kan forekomme forsinkelser henover weekenden eller på helligdage.

Retur

Du har altid 30 dage til at fortryde dit køb fra den dag du modtager varen. Alle julegaver kan byttes helt frem til slutningen af ​​januar.

Download returseddel her.

● Ønsker du at sende en vare retur har vi gjort det nemt for dig. I din ordre ligger en printet GLS returlabel som du er velkommen til at anvende. Ved brug af vores returlabel fratrækkes 29 DKK fra det beløb som du får refunderet.

● Send din retur direkte til vores lager og ikke til en pakkeshop. Vigtig!

● Produkterne skal returneres i samme stand som du modtog dem. Dvs. intakte hangtags og i evt. emballagepose.

● Udfyld venligst den vedlagte returseddel med den korrekte returkode (returkoderne fremgår af retursedlen).

● Når vi har modtaget din returpakke overføres beløbet for varerne til din konto normalt indenfor 1-3 hverdage (29 DKK fratrækkes hvis du har brugt vores GLS returlabel).

● Genbrug gerne den originale forpakning du modtog ordren i til returprodukterne. Husk at lægge retursedlen med i pakken.

● Luk pakken forsvarligt med tape og påfør den medsendte retur label uden på pakken.

● For at dine varer kommer sikkert retur anbefaler vi, at du bruger den medsendte returlabel.

● Aflever din retur pakke i nærmeste GLS pakkeshop og husk at få en kvittering for din afsendte pakke. Da du bærer ansvaret for returpakken indtil den når frem til os. 

Er du i tvivl eller har brug for hjælp, kontakt os på info@urbanbrands.dk eller +45 31 24 45 03

Bemærk: Vi kan kun behandle retursager købt via vores egen webshop www.cleancutcopenhagen.com. 

Returpakker sendes til : 

Textile Logistics
att: Clean Cut 
Thrigesvej 27
7430 Ikast
Denmark