Vores guide till Københavns bedste museer

Planlægger du en tur til København snart, eller er du her allerede?

Lad os guide dig til det bedste af Københavns kulturliv med vores liste af – hvad vi mener er – de bedste museer i København og hvad du kan forvente af dit besøg.

Glyptoteket

Kendt for deres statuerum, smukke arkitektur, fascinerende udstillinger, og rolige stemning, museet bliver beskrevet som en oase for kunst og kultur. Der er mere end 10.000 kunstværker og arkæologiske fund fra de sidste 6.000 år. Nyd en kop kaffe i den hyggelige museumscafé, der er lige i hjertet af museets vinterhave; orangeriet der er museets center.

Copenhagen Contemporary

Hvis du kan lide kunst du virkelig kan fordybe dig i – og måske endda deltage i – så er CC noget for dig. Her møder installationskunst det multisensoriske. Det er et museum for alle aldre, og her handler det mere om din egen oplevelse og hvordan du interagerer med kunsten, end det handler om selve kunstværket foran dig, som skal ses på en specifik måde.

Designmuseet

Oplev udstillinger om både beklædnings- og møbeldesign i dette smukke museum præget af klassisk Københavnsk arkitekturelle detaljer. Museet udstiller design fra fortiden, nutiden, og fremtiden. Danmark er kendt for design, og derfor er dette museum interessant for at få et indblik i dansk kulturarv. Derudover er både museumscaféen og gårdhaven helt sikkert et besøg værd.

V1 Gallery

Det er ikke et museum, men dette galleri udstiller moderne, provokerende, og interessante kunstværker, både af kendte og mindre kendte kunstnere. Galleriet ligger i kødbyen som er kendt for dets natteliv, restauranter, og den gode stemning som er der både om dagen ved kaffebaren, og om aftenen ved ølbarerne. Nup en bid mad på en af de mange lækre restauranter i nærheden, efter at have besøg V1.

Hvad skal du have på, når du render rundt og er kulturel i København?

Her er vores anbefalinger til et godt outfit til din kulturelle og stilede rundtur i byen:

JACOB FRAKKE

Hold dig varm i denne moderne A-formede frakke, der både er vand- og vindafvisende op til 3000 mm, og den er lavet af åndbart materiale.

BRAD JEANS

Et par velsiddende jeans er altid en god idé til et afslappe men samtidig stilet look. Vores Brad jeans har lige ben og er lavet med stretch, for den ultimative komfort.

CLEAN FORMAL SKJORTE

Vi elsker kombinationen af en skjorte og en stor jakke, og for at opnå dette look anbefaler vi en af vores mange Clean Formal skjorter. Knap de øverste knapper op for et mere afslappet look.

Skriv en kommentar

Vi gennemgår alle kommentarer inden de publiseres